Nieuwe Voorzitter Vereniging EVAA

copy of afbeelding nieuws website evaa a (10)

Na een toegewijd voorzitterschap van drie jaar heeft Veerle Takes afscheid genomen van Vereniging EVAA. Haar inzet en energie hebben de vereniging naar nieuwe hoogten gebracht; we zijn haar enorm dankbaar voor haar bijdrage en wensen haar alle succes voor de toekomst.

Met plezier delen we mee dat Susan Dubbeldam per oktober de rol van voorzitter heeft overgenomen. Susan heeft de afgelopen acht jaar ervaring opgedaan als waarneemster in verschillende praktijken in onze regio. Susan: “Ik kijk ernaar uit om als voorzitter betrokken te zijn bij Vereniging EVAA. Het is bewonderenswaardig wat de vereniging de afgelopen jaren heeft bereikt en welke groei EVAA als geheel heeft doorgemaakt. Ik wil graag bijdragen aan de verdere groei van Vereniging EVAA, iets waarvoor ik al lange tijd de ambitie koesterde maar door beroepsdrukte niet aan toe kwam”.

Naast haar passie voor verloskunde heeft Susan interesse in de organisatie van en toegang tot seksuele en reproductieve gezondheidszorg en rechten (SRGR). Onlangs is zij gestart bij Dokters van de Wereld, waar zij zich binnen het SRGR-team inzet om zorg toegankelijk te maken voor migranten. Deze nieuwe uitdaging stelt haar in staat om op breder vlak binnen dit thema impact te hebben. Het voorzitterschap geeft haar de kans om actief betrokken te blijven bij de eerstelijns verloskundige zorg in onze regio.

Susan: “Ik kijk ernaar uit om alle leden (beter) te leren kennen tijdens toekomstige ALV’s en bijeenkomsten en samen te werken aan een mooie toekomst voor Vereniging EVAA”.

Gepubliceerd op 5 december 2023