Vind een verloskundige

   EVAA bestaat uit 32 verloskundigenpraktijken en drie echocentra die zich op 70 verschillende locaties in en om de regio Amsterdam-Amstelland bevinden. Samen trekken zij op om de beste geboortezorg in de regio te realiseren.

   Alle praktijken

   De praktijken hieronder worden in willekeurige volgorde weergegeven.

   • Filter op

   • Filter op

   • Reset

   Verloskundigenpraktijk Oostelijke Eilanden

   Verloskundigenpraktijk Oostelijke Eilanden, gelegen in Amsterdam Centrum-Oost in de Czaar Peterbuurt.

   Ons uitgangspunt: je begeleiden in een zwangerschap vanuit vertrouwen en je helpen bevallen zoals jij dat zou willen. Betrouwbaar, down to earth, betrokken, ervaren en vooruitstrevend, dat zijn wij. Ons team bestaat uit 5 verloskundigen en 2 assistenten.

   Onze praktijk is gevestigd aan de Kraijenhoffstraat 32B, we hebben een tweede spreekuurlocatie op het Kramatplatsoen 101-D in de Indische buurt.

   SAM& Screeningscentrum

   Bij Echocentrum SAM& (Amstelland Meerlanden) kun je in een fijne en ongedwongen sfeer medische en pret echo’s laten maken. Wij werken met een team van professionele echoscopisten.

   Je vindt ons in het Amstellandziekenhuis in Amstelveen.

   Echo Amsterdam

   Bij Echo Amsterdam maken wij medisch hoogwaardige echo’s en pret-echo’s in een ontspannen en prettige omgeving.

   Naast het maken van echo’s kun je ook bij ons terecht voor een versie (het draaien van een baby in stuitligging) en hebben we een anticonceptiespreekuur waarbij je een spiraaltje kunt laten plaatsen en/of verwijderen.

   Echo Amsterdam is 7 dagen en 3 avonden per week geopend.

   Verloskundigenpraktijk Vondelpark

   Verloskundigenpraktijk Vondelpark is een kleinschalige praktijk. We werken met vier verloskundigen, we geven normale verloskundige zorg, met wat extra’s. We nemen meer tijd, waardoor we je beter leren kennen en de zorg persoonlijker wordt.

   We hebben een brede basis, we hebben veel kennis van wetenschappelijk onderzoek, maar ook van antroposofie. We hebben een holistische aanpak, we kijken wat jij nodig hebt in de zwangerschap en we sluiten daarop aan.

   Verloskundigenpraktijk Helende Meesters

   Verloskundigenpraktijk Helende Meesters bestaat uit een hecht team van vier ervaren verloskundigen. Wij bieden zorg die bij u past. Zo houden wij dagelijks spreekuur op meerdere locaties in Amstelveen.

   U kunt bij ons terecht voor centering pregnancy, hoge kwaliteit echo’s, hartjesspreekuur, informatie en cursussen.

   Deze praktijk heeft meerdere locaties:
   Laan van de Helende Meesters 431 Amstelveen
   Van Heuven Goedhartlaan 933 Amstelveen

   Terra Verloskundigen

   Wij zijn een klein, hecht team van vijf betrokken en bevlogen verloskundigen, werkzaam in Amsterdam Noord en omstreken. Wij begeleiden je in de zwangerschap, tijdens de bevallen en in het kraambed.

   Wat mag je verder van ons verwachten? Dat we jouw wensen voorop stellen. Dat we je goede, betrouwbare informatie geven. Dat we getraind zijn in het signaleren van eventuele problemen. En dat we de volle honderd procent geven, altijd.

   De praktijk heeft meerdere locaties:
   Banne Buikslootlaan 63-A Amsterdam
   Beverwijkstraat 9B Amsterdam
   John Blankensteinstraat 1A Amsterdam

   Echo Noord

   EchoNoord is een echopraktijk gevestigd aan het Albert Molhof 89 in Amsterdam Noord. Wij verzorgen echo’s voor, tijdens én na de zwangerschap.

   Ons team van echoscopistes verzorgt dagelijks medische echo’s, echo’s op eigen verzoek en gynaecologische echo’s. Kijk op onze website naar de mogelijkheden en maak gemakkelijk een afspraak.

   Wij zijn 6 dagen per week geopend en bieden tevens spreekuur in de avond.

   Verloskundigen Vida

   Verloskundigen Vida biedt persoonlijke begeleiding in het proces van zwangerschap naar ouderschap. We werken in kleine teams o.a. in Abcoude, zodat we altijd dichtbij zijn. Tijdens je zwangerschap zie je steeds dezelfde gezichten en daardoor kun je een persoonlijke band opbouwen met je verloskundige.

   Tevens bieden wij ook alle medische echo’s aan, evenals preconceptionele consulten voor mensen met een kinderwens en anticonceptiezorg. Zo heb je alle verloskundige zorg die je rondom je zwangerschap nodig hebt bijeen.

   Vida heeft meer locaties:
   Schonerwoerdstraat 7 Amsterdam
   Tuinderslaan  3 Vinkeveen
   Kerkgaarde 1 Abcoude
   Dalsteindreef 3035 Amsterdam
   Bijlmerdreef 1001A Amsterdam
   Drostenburg 5A Amsterdam
   D.J. den Hartoglaan 8 Amsterdam

   Verloskundigen aan de Vecht

   Verloskundigen aan de Vecht bestaat uit een team vier van vaste verloskundigen die met liefde, nuchterheid en passie hun vak uitoefenen.

   Wij staan voor persoonlijke en betrokken zorg. Ons doel is om je met vertrouwen de zwangerschap, bevalling en kraamtijd door te laten komen.

   Zodat jullie met een goed gevoel terugkijken op deze bijzondere tijd.

   Verloskundigen Amsterdam Zuid

   Al meer dan 40 jaar een begrip…Wij staan met het hele team voor je klaar, bij de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Met alle aandacht en zorg die aanstaande ouders nodig hebben. Om het vertrouwen in je eigen lichaam te kunnen geven. Zodat je straks de bevalling op eigen kracht kunt doen en daar met een goed gevoel op terugkijkt.

   En heb je vragen, zorgen of wil je iets vertellen? Je kunt altijd bij ons terecht.

   Deze praktijk heeft twee locaties:
   Churchilllaan 41, Amsterdam
   Willemsparkweg 176, Amsterdam

   Verloskundigen 101

   Wanneer je zwanger bent, wil je de beste zorg voor jou en je baby. Dat is het enige dat telt. Wij geven je begeleiding die precies bij jou past. Bij ons kies je voor de beste zorg, gewoon vergoed door het basispakket van je zorgverzekering.

   Wij geloven dat zwangere vrouwen meer tijd en aandacht verdienen. Het is bewezen dat je door meer oprechte aandacht beter bevalt en er ook positiever op terug kijkt.

   Dat geeft een krachtige start als nieuwe ouders.

   De Amsterdamse Geboortepraktijk

   De Amsterdamse Geboortepraktijk is een kleine verloskundigenpraktijk. Als je ons belt, krijg je altijd een verloskundige aan de lijn. Door de kleinschaligheid is er veel ruimte om vragen te stellen, te zeggen wat je nodig hebt, bezorgd te zijn en gerustgesteld te worden.

   Vanaf het moment dat je zwanger bent of wilt worden, doen we alles in overleg. Dat betekent dat we samen een plan maken van hoe we jou het beste kunnen begeleiden.

   Deze praktijk heeft twee locaties:
   Louwesweg 6 K Amsterdam
   Tussen Meer 86 Amsterdam

   Verloskundigen De Baarsjes en Bos & Lommer

   Verloskundigenpraktijk de Baarsjes en Bos & Lommer geeft zorg tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed. Wij zijn een team van vier verloskundige en vinden een persoonlijke benadering, het opbouwen van een vertrouwensband belangrijke aspecten van de verloskundige zorg. Jij, als zwangere, staat met je partner centraal.

   Dit betekent voor ons onder andere dat we de praktijk bewust klein houden, zodat we voldoende tijd hebben voor individuele begeleiding en tegemoet kunnen komen aan ieders wensen. Verloskundige echo’s worden bij ons in de praktijk gemaakt en je bent ook welkom voor pretecho’s.

   Deze praktijk heeft meerdere locaties:
   Witte de Withplein 46 Amsterdam
   Bos en Lommerweg  106 Amsterdam

   Liva Verloskundig Centrum

   Liva bestaat uit 5 verloskundigen en is gevestigd in Amsterdam noord, grenzend aan Oostzaan. Wij begeleiden dan ook vrouwen afkomstig uit Amsterdam, Oostzaan, Landsmeer, Den Ilp en omstreken.

   Naast de zorg in de periode van zwanger worden, zwanger zijn, de bevalling en de kraamperiode, bieden wij nog een anticonceptiespreekuur met het plaatsen van spiralen, versies op eigen praktijk, hebben wij een eigen echocentrum en bieden wij ook verschillende zwangerschapscursussen aan op onze locatie.

   Liva heeft meerdere locaties:
   Zuideinde 455 Amsterdam
   Mt Lincolnweg 26 Amsterdam
   Parlevinker 7 Amsterdam
   Marktplein 10 Landsmeer

   Verloskundigenpraktijk Astrid Limburg

   Wij zijn de verloskundigen praktijk ‘Astrid Limburg’ in ‘de Pijp’, het hart van Amsterdam. Wij zijn vrouwen met passie voor ons prachtige vak. Wij staan voor persoonlijke en kwalitatief hoge zorg. Met veel ervaring in handen zorgen we voor rust en vertrouwen.

   Tijdens de zwangerschap begeleiden we je in de transitie tot het ouderschap. We ondersteunen je bij de bevalling en de eerste tijd na de geboorte.
   We wensen je een ontspannen, gezonde zwangerschap.

   Verloskundigen aan ‘t IJ

   Onze verloskundige praktijk streeft er naar dé plek in Amsterdam-Noord te zijn waar aankomende moeders en vaders worden begeleid bij het hebben van een ontspannen zwangerschap & geboorte.

   Wij zijn een toegewijd en professioneel team dat altijd een stapje meer doet om te zorgen dat ouders een positieve ervaring hebben en de bevalling met veel vertrouwen tegemoetzien.

   Nieuwsgierig wat dat stapje meer inhoud? Lees het op onze website!

   VIVE

   Wij zijn caseload vroedvrouwen die jullie begeleiden in de reis naar het ouderschap.

   Zwangerschap en geboorte zijn krachtige transformerende processen. Er vinden grote veranderingen plaats in lichaam en geest. Het kan een proces van persoonlijke verdieping zijn, van groei. Groei gaat echter gepaard met vragen, onzekerheden, kwetsbaarheid en persoonlijke overwinningen. Wij zien de zorg dus als meer dan alleen de medische begeleiding. Voor deze processen maken we graag tijd en ruimte.

   Witsenkade Verloskundigen

   Wij zijn ervan overtuigd dat jullie zelf de beste keuze kunnen maken, de keuze die het best bij jullie past. Thuis of ziekenhuis, een ruggenprik of bad.
   Wij informeren, jij besluit!

   Door onze ervaring kunnen we handelen vanuit vertrouwen en rust. Onze praktijk heeft een positieve en nuchtere manier van werken. Je mag zijn wie je bent!

   Specialisaties: Regenboog-gezinnen, bevalangst, expats.

   Deze praktijk heeft meerdere locaties:
   Nicolaas Witsenkade 35s Amsterdam
   Lindengracht 204 Amsterdam

   Vroedvrouwenpraktijk Van der Hoopstraat

   Sinds 1993 is Vroedvrouwen van der Hoop onderdeel van een prachtige, diverse en kleurrijke buurt. Je vindt ons -waar anders- op de Van der Hoopstraat, vlakbij het Westerpark in Amsterdam West. Wij zijn een toegankelijke verloskundigenpraktijk met een persoonlijke aanpak, nuchtere inborst en met aandacht voor wat jij en je partner nodig hebben.

   We ondersteunen al dertig jaar vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap en bij de bevalling. We verstaan ons vak. Je kunt vertrouwen op onze kennis, ervaring en persoonlijke benadering.

   Verloskundig Centrum Groei

   Verloskundig centrum Groei is al meer dan dertig jaar gevestigd in Nieuw-west/Geuzenveld en later ook in Bos & Lommer. We bieden professionele en liefdevolle verloskundige zorg in de periode van kinderwens tot ouderschap.

   De verloskundigen en echoscopisten van Groei vormen samen met de assistenten een ervaren en hecht team. We nemen graag tijd voor jou en je partner en al je (jullie) vragen. Inschrijven kan via de website, telefonisch, of kom gewoon langs.

   Het Echopunt

   Het Echopunt is een echocentrum dat samenwerkt met zes verloskundigenpraktijken in Amsterdam oost en omgeving.

   In het Echopunt worden o.a. echo’s gemaakt op verwijzing van de verloskundige of gynaecoloog, indien je kindje in stuit ligt dan kun je ook verwezen worden naar ons (Versiepunt). Tevens kun je bij ons op eigen verzoek een geslachtsbepaling of pret echo (2D of 3/4D) laten maken. Meer informatie kun je vinden op onze website.

   Verloskundecentrum NOVA

   Bij Verloskundecentrum NOVA kan je terecht voor verschillende aspecten in de verloskundige zorg: van preconceptiezorg, tot zwangerschapszorg, echo’s, maar ook anticonceptie zorg.

   Onze hoofdlocaties zijn gevestigd in Amsterdam Oost en IJburg, maar wij komen ook geregeld op onze locaties in Diemen en Zeeburgereiland.

   Door het werken in twee teams kunnen we persoonlijke en betrokken zorg leveren.

   De hoofdlocaties van deze praktijk zijn:
   Eerste van Swindenstraat 551 A Amsterdam
   Fritz Dietrich Kahlenbergstraat 114 Amsterdam

   Geboortecentrum Geel & Rood Amsterdam

   Het Geboortecentrum is een dynamisch centrum voor aanstaande en jonge ouders in het hart van Amsterdam. Alles wat jullie tijdens de zwangerschap nodig hebben is in ons gezellige Geboortestraatje te vinden: De verloskundige, kraamzorg, een cursuscentrum en een consultatiebureau.

   Wij begeleiden je met veel zorg en aandacht waarbij we jouw keuzes respecteren en ondersteunen. Wij geloven dat je het best bevalt op de plek waar jij je het veiligst voelt.

   Het Geboortecentrum heeft twee teams: Rood en Geel. Afhankelijk van waar je woont wordt je ingedeeld in het team.
   Deze praktijk heeft meerdere locaties:
   De Genestetstraat 2 Amsterdam
   stadionweg 37 Amsterdam
   Swammerdamstraat 20 Badhoevedorp

   Pregnanta Geboortezorg

   Verloskundigenpraktijk Pregnanta is een praktijk waar je jezelf kunt zijn. We houden van eerlijke en informele zorg. Onze cliënten zijn altijd welkom voor een kennismaking met ons om onze sfeer te proeven.

   Wij besteden meer aandacht en tijd aan onze cliënten dan de gemiddelde praktijk. Partners zijn in onze ogen cruciaal in het proces van zwangerschap en baren. Natuurlijke baringshoudingen, waaronder baarkruk en onder water bevallen zijn onze specialiteiten.

   Deze praktijk heeft meerdere locaties:
   Koekoeksplein 19-HS Amsterdam
   Eef Kamerbeekstraat 503 Amsterdam

   Verloskundigen Amsterdam Oost

   Wij zijn een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Amsterdam Oost met tijd en aandacht voor de zwangere en partner. Vertrouwen, communicatie en autonomie zijn waarden die voor ons heel belangrijk zijn. Tijdens de zwangerschap staan wij dan ook naast jullie om te informeren en te helpen met het maken van keuzes tijdens deze belangrijke fase in jullie leven.

   We willen je persoonlijk leren kennen om te ontdekken wat er nodig is voor een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Samen op weg naar een goede ervaring!

   Femme Amsterdam

   Femme-Amsterdam is dé praktijk waar heen gaat als je zwanger wilt worden, wanneer je zwanger bent maar ook na je zwangerschap ben je welkom bij hen; Femme houdt niet op na 9 maanden. Je kan er terecht voor alles rondom vrouwenzorg.

   Ze bieden een kinderwensspreekuur, in de zwangerschap begeleiden ze je zwangerschap, ze maken medische en pretecho’s, ze bieden acupunctuur, fysiotherapie, coaching, cursussen en dit alles onder één dak op de Frans van Mierisstraat 50A.

   Verloskundigen Oosterpark

   Verloskundigen Oosterpark is een kleinschalige praktijk waar we de tijd nemen om je te leren kennen. We kijken op een heel nuchtere manier naar de processen van zwangerschap, geboorte en ouderschap. Dat maakt onze praktijk laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Je kunt bij ons terecht voor complete zorg rondom zwangerschap en geboorte.

   Mijnvroedvrouw

   Welkom bij Mijnvroedvrouw!

   Als je zwanger bent, zwanger wilt worden of als je net bevallen bent, begeleiden wij je graag in deze bijzondere periode in je leven.

   Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en professionele ondersteuning staan bij ons centraal.

   Wij zijn gevestigd in Amsterdam West en bieden spreekuur op twee locaties. Echo’s vinden plaats bij ons in de praktijk. Gedurende jouw zwangerschap zal één van ons jouw verloskundige en vast aanspreekpunt zijn.

   Deze praktijk heeft meerdere locaties:
   Burgemeester Roelstraat 15 Amsterdam
   Pieter Calandlaan 341 Amsterdam

   Verloskundige Praktijk Amstelveen/Buitenveldert

   De periode van zwangerschap, bevalling en kraamtijd maak je slechts één of enkele keren in je leven mee. Ons ervaren team van verloskundigen laat de zwangere en haar partner hierin centraal staan.

   Wij zien het als onze taak om het in principe gezonde proces te bewaken en te bevorderen. Wij begeleiden je volgens de laatste inzichten en professionele richtlijnen én geven alle ruimte aan persoonlijke wensen. Welkom in onze praktijk!

   Deze praktijk heeft meerdere locaties:
   Kamillelaan 1H Amstelveen
   A.J. Ernststraat 112 Amsterdam
   Molenweg 12A Amstelveen

   Amstermam, verloskundigen

   Wij werken in kleine teams en hebben bewust minder zwangeren onder zorg. Zo hebben wij echt de tijd voor je en bewegen mee met jouw wensen. Daarnaast krijg je bij ons extra aandacht en support met het Centering Pregnancy traject. Onder begeleiding van een vaste verloskundige ontmoet jij andere moeders en krijg je als zwangere een veel grotere rol in je eigen zorgproces.
   Benieuwd of we een match zijn? Schrijf je dan in voor onze online Meeting amsterMAM.

   Deze praktijk heeft meerdere locaties:
   Laagte Kadijk 148, Amsterdam
   Spuistraat 239-1, Amsterdam
   Westerdok 808, Amsterdam