Vereniging EVAA werd opgericht voor en door leden in het jaar 2012.
Inmiddels bestaat de Vereniging uit 32 verloskundigenpraktijken, drie echocentra en een grote groep waarnemend verloskundigen uit de regio.

Susan Dubbeldam

EVAA dicht bij de praktijk

De Vereniging staat dicht bij de praktijk. Zij houdt zich bezig met zaken waar de verloskundigen in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen binnen het verlenen en organiseren van de zorg.

Om de kwaliteit van haar zorg continu te verbeteren en te anticiperen op de ontwikkelingen binnen de inrichting, organisatie en bekostiging van de geboortezorg, richtte zij Holding EVAA BV op. Binnen de organisatie bepalen de leden de richting als aandeelhouder van Holding.

Bestuur Vereniging

De Vereniging EVAA wordt geleid door het bestuur. Het bestuur van de Vereniging EVAA bestaat uit leden, verloskundigen met bestuurlijke interesse en/of ervaring.
Op de foto: Susan Dubbeldam, voorzitter vereniging. Kijk hier voor meer informatie over de bestuursleden.

Lid worden?

Verloskundigenpraktijken in de omgeving van Amsterdam-Amstelland, of praktijken die te maken hebben met samenwerking in deze regio kunnen zich aanmelden of meer informatie opvragen via de pagina ‘Lid worden’.

De organisatie EVAA bestaat naast de Vereniging uit Holding EVAA en haar twee werkmaatschappijen: het Bevalcentrum Oost en de Verloskundige Zorggroep Groot Amsterdam. Daarnaast heeft de Holding een eigen afdeling Research en Development.